Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil fingre meg og det har jeg også lyst til. Men problemet er at den ene indre kjønnsleppen er større enn den andre. Jeg er redd for at han vil merke det og jeg har ingen andre å spørre.  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem. Kjæresten min ville fingre meg. Jeg hadde veldig lyst der og da men pga dette problemet sa jeg bare at jeg hadde mensen så det får bli i neste uke på lørdag. Problemet er at den ene indre kjønnsleppen er større en den andre. Den ene stikker ut av ytre kjønnsleppe mens den andre er mye mye mindre. Hva gjør jeg? Alså jeg vil jo bli fingret. Men det er så stor forskjell på de at jeg tror han vil merke det. Den ene er bare normalt stor mens den andre er så liten at vis jeg drar i den så kommer den akuratt ikke Og komme ut til ytre kjønnsleppe. Dette oppdaget jeg for snart 2 år siden men tenkte at det sikkert ville vokse, men det ser helt likt ut i dag. Moren min er død og jeg har et dorlig forhold. til helsesøster på skolen. Jeg har heller ikke noe tante og snakke med og vil ikke snakke om sont til venner eller andre folk i familien, spesielt ikke med pappa. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Har så lyst til og bli fingret av han. Please hjelp!

SVAR

Besvart 22.01.2017 17:13:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
account_circle