Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan hun si ifra at hun ikke vil ha samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg møtte en gutt over nettet rett før nyttårs, vi har nå møttes en gang, det gikk ganske bra og vi kyssa litt åsånn... Han er 2 år eldre og mer erfaren enn meg ettersom at han har hatt 2 kjærester før, jeg derimot har ikke hatt noen og er fortsatt jomfru, det jeg lurer på er hvordan jeg skal unngå å ha en situasjon hvor han tror jeg vil ha samleie, kosing og "hooking" er helt greit for meg, men noe mer enn det vil jeg ikke gjøre med en jeg ikke kjenner så godt.. Jeg vet heller ikke helt hva jeg føler, vil møte han igjen, men har ikke den forelskelses følelsen jeg har hatt før, hva kan være årsaken til dette? Takk for svar pæ forhånd:)

SVAR

Besvart 25.01.2017 23:01:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen. Hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle