Hopp til hovedinnholdet

Kan det være farlig å gå med sopp for lenge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skrev for litt siden der jeg var bekymret for kjønnsykdom som jeg kunne ha fått fra en svært sexuelt aktiv elsker. jeg har fått testet meg for alle kjønsykdommer, og hadde ingen; hverken hiv eller hepatitt heller.
men du skrev om at jeg kan ha fått i meg andre bakterier siden jeg har hatt endret utflod etter denne mannen som er snart 3 år siden. legen påviste sopp nå nettopp, så tror du en soppkur kan ta knekken på disse "fremmede bakteriene"? siden du skrev man bruker samme behandling som mot klamydia.
hvis jeg fikk i meg disse bakteriene fra denne mannen, er disse farlig? de sprer seg vel ikke opp i livmoren?
jeg fikk jo tatt blodprøver og legen tok de andre prøvene av meg gynekologisk, men jeg vt ikke om hun tok en bakterieprøve for å se om jeg har fremmede bakterier.

forresten er jeg nettopp ferdig med en kur mot uinveisinnfeksjon, kan disse ta de bakteriene?

har slitt noen måneder, kanskje 2-3, på å bli kvitt soppen. har fått ny kur av legen i dag. kan det være farlig å gå med sopp for lenge?
tenker på at jeg har hatt for tidlig mensen selv om jeg går på ppiller. og vondter i underliver (kan jo være urinveisinnnfeksjonen da) men jeg lurer likevel.

SVAR

Besvart 13.11.2008 13:12:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle