Hopp til hovedinnholdet

Smerter og blødning ved forsøk på samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hej. Nu er det sånn at jeg sitter i en bobble. Jeg vurderer å ringe legen men jeg vet ikke va de kan gjøre. Nå er det slit at jeg har ikke hatt samleie før, og jeg og kjæresten har prøvd mange ganger, men jeg må alltid stoppe fordi jeg får en smerte som er ubeskrivelig å forklare. Da bare gjør så vondt. Jeg klarer ikke heller å få hannes penis inn en gang. kanskje bare tuppen. Også kommer smerten. jeg kan si vi får den mer inn hver gang. men smerten er det samme eller så blir den værre. Det er alltid neste dag at jeg begynner å blø. Da er ikke mensen. jeg bare blør fra skjeden i ihvertfall ei uke. Nu dagen før så prøvde jeg med en dildo, den er mindre og jeg får den inn. Men jeg begynner å blø igjen. Smerte ligger inn i åpningen, og det er en sviende smerte som jeg før viss jeg strekker nedre delen av skjeden. Trodde at det ville være sånn siden jeg er jomfru. Men hvordan i F*en klar folk å ignorere den. Men jeg kan ikke slappe av når jeg vet smerten kjæm. Vi har prøvd glide middel.

SVAR

Besvart 31.01.2017 16:55:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle