Hopp til hovedinnholdet

Blør man alltid første gang man har sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg oppvokst i Norge men jeg følger en helt annen kultur. Og jeg må være jomfru til jeg gifter meg. Men i denne alderen så tenker jeg det er vanlig å være kåt, utforske og alt det der. Så jeg har liksom fingret og stukket en finger eller to opp kjeden. Men aldri har jeg hatt sex. Også har jeg hørt at man blør første gang man har sex, jeg tviler på at jeg kommer til å blø. Tror dere gutten kommer til å forstå det? Liksom blir sexen annerledes enn første gang? Jeg har jo ikke hatt sex. Blør man alltid? eller blør man mye eller litt?

SVAR

Besvart 30.01.2017 13:38:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle