Hopp til hovedinnholdet

Jeg blør fortsatt etter at jeg hadde sex for første gang for 3 dager siden. Er dette normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg hadde sex for første gang på fredag. Gutten jeg hadde det med var veldig uforsiktig og vi brukte heller ikke kondom. Etter han kom inni meg, sto jeg opp og masse blod rant nedover beina mine. Det kom til og med på veggen. Jeg går på p-piller(Jeg fikk fortsatt en slags brun utflod, så kanskje jeg reagerte på dem og kanskje det hadde noe med dette å gjøre), men jeg hadde glemt å ta pilla på fredag. Han kjøpte angrepille til meg siden han bare måtte komme inni meg. I dag er det mandag og jeg blør fortsatt. Det føles veldig ut som om jeg har mensen. Er dette normalt? Hilsen bekymra jente.

SVAR

Besvart 31.01.2017 20:55:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle