Hopp til hovedinnholdet

Hva kan være grunnen til at hun får vondt kort tid etter orgasme? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Når jeg og min kjæreste har sex får hun vondt etter kort tid eller rett etter hun har kommet. Dette fører til at det noen ganger blir med forspillet og ingen sex. Når vi har sex og hun får vondt er det flasslignende "støv" på penis når jeg trekker meg ut. Jeg respekterer kjæresten min, og vi stopper alltid med en gang hun sier at det gjør vondt. Problemet er at hun blir veldig fortvilet fordi hun føler hun ikke gir meg "hele pakken". Samtidig er hun for flau til å dra til legen. Hva kan være grunnen til at hun får vondt? Er det noe hun kan gjøre med dette uten å dra til legen?

SVAR

Besvart 04.02.2017 16:52:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle