Hopp til hovedinnholdet

Er det noen metoder som kan få meg til å komme under sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 16 år som har en kjæreste på 17 år. Har to spørsmål. 1) Jeg har samleie med han, men aldri opplevd en orgasme. Jeg har aldri fingret meg selv og aldri opplevd en orgasme. Jeg mistet jomfrudommen til denne gutten jeg er sammens med nå. Vi har forplay som gjør meg veldig våt, men så mye han prøver klarer han aldri å få meg til å komme. Han prøver alle metoder, og jeg slapper av, spenner heller ikke kroppen under sex. Føler meg veldig komfortabel under samleie med han, så hvorfor kommer jeg ikke da? Er det noen metoder som kan få meg til å komme under sex? Som sakt, vi har prøvd stort sett alt. 2) Føler det er ubehagelig å gni for lenge på klitoris, hvorfor?

SVAR

Besvart 07.02.2017 19:35:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle