Hopp til hovedinnholdet

Kan moren min nekte meg å ha sex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, i kveld hadde jeg besøk av kjæresten min, og vi hadde sex. Midt når vi holdt på prøvde mamma å komme inn (døra var låst). Hun ble skikkelig sint og ville at jeg skulle låse opp døra med en gang, så jeg og kjæresten heiv på oss noen klær og så låste jeg opp døra. Da ble mamma utrolig sint og sa at jeg ikke fikk lov å ha døra låst, og at hun måtte kunne komme inn når hun ville og at jeg måtte huske på at jeg var under hennes tak. Men jeg må jo få lov å ha sex? Jeg går på p-piller og har vært sammen med kjæresten i nesten et år. Jeg burde vel få lov å ha et privatliv? Hun burde jo være glad for at døra var låst så hun slapp å se noe. Hva skal jeg gjøre? Hvorfor ble hun så sint? Hilsen jente 15 år

SVAR

Besvart 12.02.2017 22:57:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle