Hopp til hovedinnholdet

Herpes, hvordan finne ut om man har det? Er det vondt å ha samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 14 år snart 15. Jeg har holdt på med en gutt en stund, og vi begge liker verandre. Men han kom nettopp ut av ett forrhold med venninna mi for 2-3 måner siden sikkert.. hva bør jeg gjøre? Hun sier at hun ikke beyr seg om vi blir sammen eller noe sånt men av andre får jeg vite at hun fortsatt liker han og han sender meldinger til hun å sier at han liker henne.. men han liker også meg.. Vi snakker en del om å ha sex å sånt.. å jeg føler meg klar å har lyst å va sex me han.. men jeg er redd for å ha sex for jeg trur jeg har herpes.. jeg er usikker.. hvordan finner jeg ut av det å hva gjør jeg visst jeg har det? I tillegg så er jeg litt redd for om det gjør vondt eller noe sånt.. gjør det vondt å ha sex for første gang?? Kan du forklare litt om akkuratt det? For en stund siden så sendte jeg ett naken bilde.. jeg angrer veldig for det viser seg at han tok ett skjermbildet som er vist til andre.. hva skal jeg gjøre? Håper på svar!!:)

SVAR

Besvart 10.02.2017 13:15:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Bildet mitt er delt - hva gjør jeg?

Hun spurte om jeg kunne sende nudes, og jeg tenkte det var en morsom greie. Men så fant jeg ut at hun hadde sendt bildene videre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle