Hopp til hovedinnholdet

Kan det være farlig å presse tampong eller penis inn, hva jeg kan gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ligget med 2 forskjellige gutter, altså har jeg kun hatt sex 2 ganger før. Jeg har hørt at det kan være vanskelig å få penis inn første gang, men det var også det sist gang. Da sa gutten at jeg var veldig trang, og hele penisen kom aldri helt inn. Han kom heller ikke, men vi hadde drukket. Når jeg putter inn tampong føler jeg også at noe sperrer, når jeg endrer litt på den er det fortsatt vanskelig å få den inn uten å presse den inn. Kan dette være farlig og vet dere hva jeg kan gjøre? Hilsen bekymret jente.

SVAR

Besvart 13.02.2017 14:50:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle