Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvorfor ikke jeg får den deilige følelsen når jeg ronker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvorfor ikke jeg får den deilige følelsen når jeg Ronker . Det som skjer. Jeg liker å ronke når jeg er aline hjemme å jeg liker å gjøre det mørke rom. Er det vanlig . Jeg har en veldig liten penis. Penisen min blir ikke mye Støre når den blir stiv . Hva skal jeg gjøre??. Jeg har aldri fåt en deilig følelse når jeg Ronker . Vet du noen gode tips hva jeg skal gjøre . Etter 5 min jeg har Ronka spruter det det piss å jeg får ikke Ronka mer å jeg prøver å vente men det hjelper ikke . Jeg får ikke sperm. Når jeg drar kuk hode ned ser jeg klomper som er vite. Er det sæd??. Hvorfor får ikke jeg utløsning. Når jeg er 15 år, får jeg Støre kuk å er ikke litt rart at jeg ikke Har fått sperm ? Åsen måler du kuken ?? ... når jeg djuser på skolen har alle så store kuker. Da kommer jeg med den lille kuken min ????? Håper jeg får svar . Vet du om en bra ronke måte eller sexleketøy????.. jeg har kankje lurt om jeg skulle kjøpe pussypoket . Men jeg tenker at jeg har får liten kuk til d?

SVAR

Besvart 12.02.2017 12:50:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle