Hopp til hovedinnholdet

Sårt og vondt  i skjeden etter første samleie.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vell jeg og en kompis hadde sex for en uke siden eller no. Det var min aller første gang. Vil vell si det varte sånn rundt 5 minutter eller noe, og det gjorde helt utrolig vondt hele tiden. Men jeg trodde det var normalt så lot han fortsette. Tror jeg er ganske trang og han hadde ganske stor penis. Jeg var heller ikke så kåt. Men uansett i ettertid så hadde jeg også litt smerter, men ikke noe jeg ikke klarte å håndtere. Men igår så våknet jeg opp og var helt ekstremt sår der nede, så jeg tok jo selvfølgelig fram et speil for å sjekke. Og da var det rundt 5/6 sår på innsiden av de ytre kjønnsleppenene og noen av de var på innsiden også. Og de har til og med svart farge og er akkurat som et gnagsår og er Såå ubehagelig og det gjør drit vondt å sitte og tisse. Jeg kan heller ikke fortelle det til mammaen min for da kommer jeg nok ikke til å ha samme forhold med han gutten og alt vil bli så vanskelig for meg. Kan du eller dere være så snill og hjelpe meg å si hva det er og What to do?

SVAR

Besvart 17.02.2017 15:48:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle