Hopp til hovedinnholdet

Skal ha samleie, problemet er at skjeden er ekstremt trang.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går rett på sak jeg. Jeg og kjæresten er i et godt forhold og vi prøver for tiden å ha sex. Problemet er at jeg er ekstremt trang, og dette er et stort hinder. Vi har prøvd i flere måneder, også ulike teknikker, men det gjør veldig vondt for meg hver gang penis skal inn. Vi har også prøvd glidemiddel, men dette hadde ingen funksjon. Vi står litt tom nå på hva vi skal gjøre. Situasjonen er slik at penis sliter med å komme helt inn, og vi må stoppe underveis å ta pause fordi jeg har vondt. Når penis er helt inne og vi prøver å ha sex gjør det hverken vondt eller godt. Helt nøytralt. Kjæresten min nyter det, men ikke jeg. Er det ikke slik at vagina/skjeden skal utvide seg? Vi er begge ganske oppgitt over situasjonen, fordi vi begge to så gjerne vil at det skal funke. Så, hvis dere har noen tips hadde vært supert! Hilsen jente 20 år.

SVAR

Besvart 18.02.2017 18:23:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle