Hopp til hovedinnholdet

Har problemer med å sette på kondom selv om jeg har øvd på det. Er det noe sted jeg kan få hjelp til det. Kan jeg spørre fastlegen? Er det andre jeg kan spørre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg har problemer med å sette på kondom selv om jeg har øvd på det. Er det noe sted jeg kan få hjelp til det. Kan jeg spørre fastlegen? Er det andre jeg kan spørre. Er jomfru men vil ha sex, men tør ikke uten kondom. er redd for kjønnsykdommer og engstelig for uønsket graviditet. Har ingen jobb så kan ikke forsørge et barn. Er desuten imot abort. Tror at hvis jeg får noen gravid, men må annbefale kvinnen å ta abort av økonomiske grunner kommer jeg til å slite med drit dårlig samvittighet resten av livet. For å utdype det litt. Er ikke religiøs, men synes det er veldig problematisk å fjerne noe som utvikler seg til et menneske. Vi vet jo ikke når fostret får tanker og følelser eller når hjernen dens blir utviklet. trenger derfor hjelp til å lære å bruke kondom.. håper på svar værsåsnill

SVAR

Besvart 17.02.2017 10:11:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan trer du på et kondom?

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
account_circle