Problemet er at han liker veldig godt at jeg er "øverst", eller at jeg "rir" han, men det blir veldig slitsomt for meg Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Problemet er at han liker veldig godt at jeg er "øverst", eller at jeg "rir" han, men det blir veldig slitsomt for meg

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg en en jente på 17 som har har verdens beste kjæreste, og vi har vært sammen i snart 2 mnd. Vi har ganske ofte sex, og vi har prøvd de fleste stillinger. Men problemet er at han liker veldig godt at jeg er "øverst", eller at jeg "rir" han, men det blir veldig slitsomt for meg ! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal bevege meg for at jeg skal kunne greie å holde ut lenge. Noen tps til hvordan jeg kan bevege meg på en bedre måte ?
Et anna spørsmæl, en gang prøvde vi analsex, det var ikke særlig vondt, men det som var litt ekkelt var at etter sexen ble det kjemepe vått på madrassen ! En helt klar væske, og det var ikke urin...Det kjente ut som det kom ut av rumpa ! Er det normalt ?

Mvh anonym
account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer