Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg være gravid ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min hadde sex for første gang for 2 uker siden. Vi brukte ikke kondom men han kom ikke inni meg. Jeg fikk mensen på vanlig tidspunkt 3 dager etterpå og jeg tror jeg hadde eggløsning i går. Likevel er jeg veldig redd for å være gravid. Jeg har søkt opp enkelte symptomer på graviditet og det kan hende jeg bare innbiller meg alt men jeg føler at jeg har noen. Jeg har følt meg ganske trøtt, og i morges fra kl 9 til 10 følte jeg meg veldig kvalm. Det er ikke noe endring i puppene mine men i går la jeg merke til at nipplene mine var litt røde og sto litt mer ut en vanlig, de gjør ikke vondt. Kan alt dette være noe jeg bare innbiller meg pga frykt for å bli gravid? Jeg vurderer å ta graviditets tests men jeg tørr ikke å spørre helsesøster. Er det noe stor sannsynlighet for at jeg er gravid når jeg fikk mensen som planlagt og/kanskje eggløsning? Takk for hjelp!

SVAR

Besvart 21.02.2017 18:54:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle