Hopp til hovedinnholdet

For noen dager siden merket jeg svie å kløe nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Lurte på hva d kan være som feiler meg... For noen dager siden merket jeg svie å kløe nedentil og om natta klødde jeg meg så mye at leppene der nede hovnet opp. for noen månder siden merket jeg to nupper, en på hver side av skjeden. og på den ene kjønnsleppa har eg fådd en hud utstikker, en hudbit som liksom er vokst ut.. jeg lurer på hva d kan være som feiler meg?? jeg er redd om d er kjønnvorter at jeg har smittet en jeg holder på med. tørr ikje fortelle han noe av dette!

SVAR

Besvart 24.11.2008 19:45:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kondylomer (kjønnsvorter) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det finnes over 100 ulike typer av HPV og rundt 40 av disse smitter ved seksuell kontakt. HPV er like vanlig hos begge kjønn. De fleste vet ikke at de har eller har hatt denne virusinfeksjonen, fordi viruset ofte ikke gir synlige vorter.

 

Les mer
account_circle