Hopp til hovedinnholdet

Eg vart meir og meir dårlig og kvalm av seksualundervisninga, korleis tenke omvendt igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gutt 15! Eg veit ikkje ka tema ditta går under. Men vi skulle ha en sexual undervisnings dag på skolen og eg tenkte litt på at de var kjekkare en vanlig skule. Men når vi starta så vart eg berre meir og meir dårlig og kvalm. Eg blei følt ut og vart sendt heim. Eg har aldri hatt noke problem med å se sanne ting før. No når eg tenker på ho eg lika og seksualitet blir eg kvalm!! Omtrent kvar gang og det er egentlig av ka som helst med temaet.., eg skjønnar ikkje ka som har skjedd med meg :( ka bør eg gjere?? Eg veit de kan være noke i hodet mitt, men korleis tenke omvendt igjen? :( vil ha tilbake godfølelsen!

SVAR

Besvart 24.02.2017 17:30:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle