Hopp til hovedinnholdet

Utfloden min lukter, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I mange år har jeg slitet med illeluktende utflod, også mengden har vært ille. Men jeg har aldri gjort noe med det fordi det bare plaget meg, men nå som jeg har begynt å holde på med en gutt har det blitt et litt større problem fordi jeg vil jo føle ren og ikke illeluktende rundt han. Utfloden lukter sterkt og varierer mellom hvit, gul og noen ganger lys brun. Det er også så ekstremt mye som kommer i løpet av en dag! Det er ikke soppinfeksjon for det har jeg hatt før og vet hvordan det er. Det er heller ikke en kjønnssykdom fordi jeg testet meg etter russetiden og har ikke hatt sex etter det. Håper dere kan hjelpe meg! Ønsker helst ikke å gå til legen siden jeg synes det er litt flaut.. Jeg ser det er mye på apoteket man får kjøpt, men jeg vet jo ikke hva dette skyldes.. Takk for all hjelp!

SVAR

Besvart 23.02.2017 10:57:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle