Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at familien min oppdager at jeg har hatt sex. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vil starte med å si at siden deres hjelper meg mye! Jeg har et problem. Jeg er jente på snart 17 som hadde samleie idag. Det er ikke selveste problemet, problemet er at jeg er muslim. Vi brukte heller ikke prevensjon så jeg var innom apoteket istad for angrepille. Jeg er veldig redd. Jeg angrer på at jeg gjorde det! Jeg er redd for at noen finner det ut av familien. Min søster gjorde det samme og hun ble kastet hjemmefra i mange år. Jeg er utrolig redd. Hvis folk for vite dette nå vil ikke mange gutter gifte seg med meg lenger. Jeg er en skam for familien. Vær så snill hjelp meg. Jeg blødde ikke under samleie heller. Senere kommer mannen min kanskje eller mamma til å ta meg med til legen for å sjekke om det har vært noe før. Jeg er redd.

SVAR

Besvart 28.02.2017 14:51:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
account_circle