Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvordan man har sex? Step by setp

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på hvordan man har sex? Step by setp. Je vet at det er forskjellig, men hva gjorde du og hva er det mest vanlige. Nå jenter sier at størrelse ikke teller hvis du vet hva man gjør med den. Hva mener de da? Jeg vet at jenter oppnår orgasme ved klitoris, men hvordan skal jeg gjøre det og når skal jeg gjøre det under samleien? Håper jeg kan få tips av dere, fordi jeg føler jeg vet ingenting. Jeg har sett på porno, men jeg har hørt at det er ikke så samleie fungerer. Hvordan fungere det da? Håper virkelig jeg kan få svar på den "step by step" greia! Takk!

SVAR

Besvart 28.02.2017 18:59:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle