Hopp til hovedinnholdet

Redd for at jeg kan ha blitt gravid. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 som fyller 15 år snart. Jeg fikk mensen den 7 februar og den sluttet den 14. Jeg hadde sex med kjæresten min for ca. 2 dager siden og han kom på meg og jeg er ganske usikker og redd for at det kom inni meg. Vi har hatt sex flere ganger (uten kondom og jeg går ikke p-piller). ( Jeg tok graviditetstest for noen uker siden)Og jeg er redd for at jeg har blitt gravid! Jeg fikk begynte og blød nedentil og jeg føler at jeg har fått rundere mage, jeg er sulten hele tiden selvom jeg har spist mye.. vi har hatt sex flere ganger men da har han ikke kommet i meg, mest på meg..

SVAR

Besvart 02.03.2017 21:43:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle