Hopp til hovedinnholdet

Er det noen aldersgrense på å runke/ fingre en annen? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har vært sammen med en gutt i nesten et halv år nå. han er går i niende klasse mens jeg går i tiende. vi elsker virkelig hverandre og har det veldig fint sammen. vi har klådd på hverandre og klint mye og han har ført hånden min under undertøyet hans flere ganger, men jeg har dratt den vekk. men idag gjorde jeg det og runket han faktisk. jeg har egentlig ikke noe imot, blir nesten litt tent av det, men det er nesten som om jeg får dårlig samvittighet eller noe sånt. jeg føler jeg har gjort noe jeg ikke skulle selvom begge to ønsket det og likte det. Er det noen aldersgrense på å runke/ fingre en annen? er det normalt at man gjør slikt i så ung alder? burde jeg skamme meg over å utføre sånne seksuelle handlinger? takk for svar på forhånd

SVAR

Besvart 04.03.2017 18:11:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle