Hopp til hovedinnholdet

Nå har jeg absolutt ingen sexlyst eller tenker noe seksuelt, mot min vilje.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har akkurat kommet ut av et 2år langt forhold. meg og min x kjæreste hadde en veldig dypt forhold, ulikt tidligere forhold jeg har vært i. Grunnen for at det ble slutt var at hun kom ut av skapet, og å få det slengt i ansiktet knuste meg psykisk og selvtilit og alt som er. Siste månedene ble jeg avvist fra sex, noe som var forferdelig og jeg gikk dypt i meg selv i den tiden. Tingen er at nå har jeg absolutt ingen sexlyst eller tenker noe seksuelt, egentlig mot min vilje. Var nylig med en jente og jeg fikk ikke opp penisen min, noe som ødelagte meg enda mer psykisk. Kan det være noe grunn til at ting er som det er, går det over? Er det noe jeg kan gjøre for å få tilbake lysten? Virker som om hode og penis ikke samarbeider.. Hilsen gutt 20

SVAR

Besvart 05.03.2017 11:14:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle