Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt ubeskyttet sex og fått svie og blodig urin etterpå. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. 2 spørsmål. 1.jeg har hatt samleie med en person i fylla, også går jeg ikke på noe prevensjon. Da vi gjorde det var det også min siste dag med mensen så; hva er sjansen for at jeg blir gravid?? Jeg har ikke mulighet til å skaffe meg angrepille.. Han kom også inni meg. 2.Samleiet var torsdag natt i 2 tiden, når jeg våknet morgenen den torsdagen så var alt normalt. Har veldig vondt nedentil å det svir når jeg skal på do. Som jeg har hatt før, men Fredag natt i 2 tiden våkner jeg av at jeg er nødt på do, men når jeg går på do så kommer det ikke noe tiss ut av der man tisser, men det renner blod og masse veske ut av kjeden. Når det har renner får jeg helt syke smerter nedentil. Så går jeg tilbake til rommet og det fortsetter å renne blod/veske. Det svir som bare det å er så vondt at jeg ikke får sove. Så tok jeg i en tampong for jeg tenkte det var mensen, men når jeg reiser meg igjen bare renner alt ut. Og når jeg har tatt ut tampongen er det INGENTING på den! HJELP!

SVAR

Besvart 01.03.2017 00:49:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle