Hopp til hovedinnholdet

Redd for å ødelegge vennskapet hvis vi har sex

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ei 15 år gammle jenta som er veldig usikker og redd. Eg liker ein i klassen og han liker meg tebake, vi er bestevenner og har kjent kvarandre i 3 år. Han er veldig sjenert og tør ikkje å snakke med meg utenfor skolen.Vi er aldri sammen uten om når vi er på skolen, og han vil ikkje være med meg utenfor skolen men vi snakker mykje over nette. Dei siste vekene har vi snakket mykje om å ligge med kvarandre, både eg og han vil det men vi har ikkje funnet det beste tiden for å gjøre det. Eg er redd for at vis vi ligge med kvarandre så komme han til å ignorere meg etter det eller slutte å snakke med meg. Fordi det er noko han kunne gjørt vis han hadde blitt lei av meg.

SVAR

Besvart 06.03.2017 00:01:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
account_circle