Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang i sommerferien, etter det klødde det veldig i underlivet og det ble små "sår" som svidde..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 17. jeg hadde sex for første gang i sommerferien, etter det klødde det veldig i underlivet og det ble små "sår" som svidde..
Ble litt redd, men så gikk det over. men får fortsatt litt småplager der nede.
Høres det seriøst ut? Vil gjerne gå å sjekke meg hos legen, men vet ikke hvor jeg skal ringe, han du hjelpe meg litt med det? og koster det penger?
håååper på svar snart!:)

SVAR

Besvart 21.11.2008 15:42:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Kondylomer (kjønnsvorter)

Kondylomer (kjønnsvorter) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det finnes over 100 ulike typer av HPV og rundt 40 av disse smitter ved seksuell kontakt. HPV er like vanlig hos begge kjønn. De fleste vet ikke at de har eller har hatt denne virusinfeksjonen, fordi viruset ofte ikke gir synlige vorter.

 

Les mer
account_circle