Hopp til hovedinnholdet

Redd for smerter ved samleie. Hva med å ha sex med en venn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som går i 10.klasse. I 9 ble jeg voldtatt og turte ike å ha nækontakt med gutter. Men nå har det gått en stund og jeg føler meg klar. Jeg har en venn som er skikkelig drømmegutt (jeg liker han ikke) han liker ikke meg men vi er gode venner. Han vil ligge med noen fordi det er lenge siden og vil ligge med meg. Jeg vil prøve, men her er greia jeg er redd det skal gjøre vondt.. hva hvis det er like vondt som å bli voldtatt eller som første gang igjen. Jeg har fortalt han dette og han sier blir det for vondt eller noe stopper vi men jeg vil ikke stoppe hvis vi er i gang. Jeg har ikke tørt å fingre siden den hendelsen i 9 klasse.. Men jeg har blitt fingret, det har vært ubehagelig men ganske godt etterhvert. Så har dere noen tanker om det? Og noen tanker om det å ha sex med en venn? Takk for svar mvh Jente som er redd for smerte

SVAR

Besvart 07.03.2017 13:44:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex med en venn

Har du sex med en person du ikke kaller for kjæreste? Det er ikke uvanlig. Slike forhold bør også følge noen regler for å forhindre at en av dere blir såret. De viktigste kan du lese mer om nedenfor.

 

Les mer
account_circle