Hopp til hovedinnholdet

Er det noe jeg kan gjøre for å gjøre sexen bedre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en mann på 20 år. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 1år og 2 mnd. I det siste har det vært dårlig stemning mellom oss to, jeg har jevnlig spurt om hva som er galt og fikk etter mye om og men til svar at sexen var dårlig. Grunnen til dette var størrelsen på penisen min, hun mener at den er for liten for hun og at hun ikke føler spesielt mye under sex. Jeg har vært i 3 forhold tidligere og der har sexen aldri vært noe problem, den forrige xen min ville ha sex hele tiden og hun nevnte flere ganger at sexen vi hadde var helt fantastisk. Men nå er forholdet til min nåværende kjæreste på bristepunktet da sex er noe hun er svært opptatt av. Penisen min er 15 cm lang og 13 cm i omkrets. Er det noe jeg kan gjøre for å gjøre sexen bedre? På forhånd takk.

SVAR

Besvart 08.03.2017 17:54:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle