Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg dårlig og tror det er fordi jeg har dårlig samvittighet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 14 år, snart 15. Hadde sex for første gang 2 dager siden. Jeg er ikke sammen med han jeg hadde sex med og det har jeg heller ikke tenkt å bli, selv om jeg er glad i han. Føler meg veldig trygg på han og han tvang meg ikke eller noe sånnt til å ha sex. Vi brukte ikke kondom fordi han ikke hadde. Etter samleiet ble jeg skikkelig kvalm når jeg kom hjem. Fikk vondt i hodet og nesten morgen spydde jeg. Dro på skolen og følte meg utrolig kvalm og uvell. Nå er det to dager siden og jeg er fortsatt kvalm. Er kvalm hele tiden og føler alltid at jeg må spy. Får ikke til å spise eller drikke uten å spy. Tror jeg har "dårlig sammvittighet" ovenfor mamma fordi hun tre uker siden sa at jeg burde vente med sex. Tørr ikke å fortelle henne siden jeg vet hun blir skuffa/sint. Hva skal jeg gjøre? Tenker å snakke med helsesøster men tror ikke det kommer til å hjelpe, jeg tror jeg må si det til mamma men jeg kan ikke det ... Er i tillegg litt redd for at jeg er gravid men tviler.

SVAR

Besvart 08.03.2017 09:42:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle