Hopp til hovedinnholdet

Kan det å prøve å sex uten kondom gjøre meg gravid om det ikke gikk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen en god stund, og vi "tar på hverandre" (oral sex, fingring, runking) en del. Vi har også prøvd å ha sex et par ganger, men dette har ikke gått ettersom penis ikke har gått inn helt. Når vi har prøvd har vi prøvd både med og uten kondom, men som sagt har det aldri gått. Noen ganger etter jeg har "tilfredsstilt" kjæresten min og han har kommet så har jeg sittet over han/på penisen hans... naken... da har han fremdeles hatt sæd på kroppen sin... Kan dette gjøre meg gravid? Kan det å prøve å sex uten kondom gjøre meg gravid om det ikke gikk?

SVAR

Besvart 10.03.2017 14:40:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle