Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vet jeg om jeg er klar eller ikke for å miste jomfrudommen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 16. Jeg har lyst på sex med en fyr jeg liker, men er jomfru. Det var nesten så vi gjorde det en gang, men han stoppet og sa jeg burde være sikker på om jeg ville gjøre det. Han ville ikke at jeg skulle angre på noe. Vi har holdt på en stund nå. Jeg føler at jeg liker han på alle måter som finnes og føler meg veldig trygg på han. Hvordan vet jeg om jeg er klar eller ikke for å miste jomfrudommen?

SVAR

Besvart 08.03.2017 20:53:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
account_circle