Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg kan bruke som dildo/vibrator?

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei, jeg r så kåt og har så lyst på sex/kuk men har verken kjæreste eller dildo. Jeg bruker ofte tursjer eller enden av sminkekosten som dildo men går litt lei pga. størlelsen. Jeg har lyst på noe litt større. Har du noe forslag på hva jeg kan bruke som evt. dildo/vibrator som jeg ikke må i 'porno' butikk å kjøpe?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Du kan bruke et stearinlys, en gulrot eller håndtaket på en hårbørste. Det som er rent nok til å putte i munnen kan du også føre inn i skjeden. Pass på at det ikke har noen skarpe kanter. 
 
Det er vanlig å være kåt i den alderen du er i nå. Det lages masse hormoner i kroppen, og det kan ta litt tid før man føler at man har mer kontroll. Det hjelper å onanere. Da går den seksuelle tenningen over for en stund. Kanskje du kan få noen tips til onanering fra den vedlagte artikkelen? 

Jeg håper dette er til hjelp for deg. 

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex