Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir så lett distrahert og får derfor ikke orgasme, hav kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jente født i 2002 her. Jeg har nylig blitt sammen med en ett år eldre gutt som bor 2 timer unna meg. Vi er begge to ganske kåte personer og har sextet både på snap og mens vi har facetimet flere ganger. Vi har også vært veldig nære på å ha sex, men jeg ville vente. Har sugd og runka han og han har slikka og fingra meg. Jeg har bare ett problem når det gjelder "kosestundene" både nåt jeg bare er med meg selv og med han. Jeg blir veeeldig lett distrahert og jeg har aldri fått orgasme oga dette. Jeg hat aldri fått det alene eller med han og føler med dum som ikke kommer når han kommer hver gang. Hvordan kan jeg fikse opp i dette? -hilsen desperat kåt jente

SVAR

Besvart 12.03.2017 17:07:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle