Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er gratis time av sexologisk rådgiver i Stavanger?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med smerter under sex, penetrering. Det er så smertefullt, fordi det føles som jeg har en trang kjede. Jeg har refleksstyrt myskelavspenning. Bare tanken på noen fingrer inni meg gjør meg anspent. Jeg klarer ikke å slappe mens jeg har samleie. Jeg prøvde å ta en tampong inn meg uten hell. Deretter måtte jeg tisse og det svidde noe. Jeg er en nybegynner når det kommer til sex. Har ikke onanert før jeg først hadde samleie. Det er verre å fingre seg med to fingrer enn 1. Jeg er også bekymret for at jeg ikke virker tent nok. Har lest at det kan påvirke sex etterpå. Det er vanskelig å nyte sex når man nesten må be partneren om å stoppe opp. En gang følte det ut som jeg fikk ut av kroppen opplevelse under økten. Jeg tenker det svir i underlivet. Jeg har asperger syndrom også og sliter med lyst.Jeg kjenner meg på symptomene om vaginisme og vestibulitt. Jeg lurer på om det er gratis time av sexologisk rådgiver i Stavanger? Hilsen en fortvilt jente

SVAR

Besvart 12.03.2017 18:04:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle