Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min og bestevenninna mi vil at vi alle tre skal ha sex sammen igjen, men jeg vil ikke - hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Bestevenninna mi runka kjæresten min og eg blei med. Det som skjedde var att kjæresten min inviterte meg bort til han, eg tenkte eg kunne spørje med bestevenninna mi over og. So vi var på senga hans alle tre og bar på telefonen, eg måtte på do so eg gjekk på do. Det tok litt lang tid sidan eg hadde med telefonen. Når eg kom tilbake låg begge halvnakne på senga hans og klina, han tok på puppane hennes og ho hadde handa nedi buksa hans. Eg spurte kvifor ho runka kjæresten min. Men han svarte att eg berre skulle bli med. Eg blei litt kåt so eg blei med. Men no driver begge to og sender melding om att vi må gjøre det igjen en dag, men eg vil ikkje vere med, men eg vil heller ikkje ha den følelsen av dei driv på med det. Kva skal eg gjere?

SVAR

Besvart 13.03.2017 13:22:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle