Hopp til hovedinnholdet

I dag hadde jeg sex for første gang med en gutt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I dag hadde jeg sex for første gang med en gutt. Det var første gang for han også, det var kjempe deilig. Burde han ha brukt kondom? Vi hadde sex på soverommet mitt,jeg var alene hjemme. Det kom masse sæd ut av penisen hans. Det kom flekker på lakenet mitt. Hvordan fjerner jeg det? Kan jeg bli gravid nå? Han figret meg også plutselig kom det veske ut av vaginaen min, sprut. Jeg sugde han også. Fikk sæd i munnen også, hvordan får jeg vekk den lukta??

SVAR

Besvart 09.03.2017 11:28:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle