Hopp til hovedinnholdet

Hva gjør det med kvinnesynet mitt når jeg objektifiserer dem i senga? Er dette normalt eller er jeg på vei til å bli en fremtidig forbryter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen et halvt år nå, og hun har fortalt meg at hun liker mer rå sex, og jeg merker hun tenner på fetisjistiske ting som at jeg er dominant, psiker, riving i håret og kveling, eller som hun fremstiller det, at jeg 'voldtar' henne. Jeg er også keen på dette har jeg oppdaget, men blir usikker på meg selv. Jeg syntes det er så uetisk å ha sex med en man elsker på denne måten, pluss at jeg er redd for hva det gjør med mitt syn på sex. Kanskje jeg ikke klarer å tolke et nei for et nei når det ordet i akten vår ofte betyr ''voldta meg''. Hva gjør det med kvinnesynet mitt når jeg objektifiserer dem i senga? Er dette normalt eller er jeg på vei til å bli en fremtidig forbryter? Litt usikker på mine egne følelser i forhold til dette.

SVAR

Besvart 13.03.2017 14:24:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fetisj

Må du ha eller gjøre noe spesielt for å bli kåt eller få orgasme? Noe som kanskje gjør at du føler deg litt spesiell eller annerledes? Å ha en fetisj er ikke alltid så enkelt, men heller ikke så uvanlig som mange tror.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lyst

Hos de fleste varierer lysten på sex i perioder av livet, men noen har mye lyst hele tiden, andre har lite lyst alltid. Noen har ikke sexlyst i det hele tatt.

 

Les mer
account_circle