Hopp til hovedinnholdet

Vil gutten helst komme på kroppen til jenta?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, elsker sinden. Sendte inn et innlegg hit, men må sende inn et til fordi jeg kke fikk plass til en ting til. Hadde sex for første gang idag, var helt greit egenltig. Jeg så bare ikke så mye på ham, kjenner han ikke og sånt så det ble LITT mindre kleint. Men hvordan kan sex bli mindre kleint? Trodde jeg skulle dø da jeg først så på ham. Han er eldre enn meg, så han er erfaren, men dette var min første gang. Han spurte meg hvor jeg ville han skulle komme og jeg valgte på et papir, og han godtok det. men synes de det er turnoff? Vil de ikke helst komme på kroppen til jenta? elsker siden deres<333

SVAR

Besvart 16.03.2017 13:45:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle