Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig lyst å ha sex med henne, har dere noen forførings-tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg er 14 og har vært sammen med kjæresten min i 1 år nå. Har akkurat vært på overnatting hos kjæresten min(15). det skjedde ingenting bortsett fra at jeg befølte henne litt. Vi klinte for første gang og jeg likte det. Jeg fikk en boner og tror hun merka det,fordi hu tok på den og "lekte" med den. Vurderte der å da å spørre om hun har lyst til å ha sex, men turte ikke. Jeg har veldig lyst å ha sex med henne, men vet ikke hva hun føler om det. Har dere noen forføringstips? Hjelp!

SVAR

Besvart 16.03.2017 18:51:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle