Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler ingenting når jeg har sex og blir lei meg, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem med kjæresten min, og føler det bare blir verre og verre. Føler at det er noe galt med meg.. Når vi har sex så syntes jeg ikke at det er så godt lengre, når jeg sammenligner det med før. Hvis han er dypt inni meg, så føler jeg litt smerter, og da er det jo noe som ikke er som det skal være. Jeg syntes det var godt før. Har slitt en del med smerter i underlivet, har vært med gynekolog men de fant ingenting. De trodde det kunne være luft, siden jeg er plaget en del med luftsmerter. Eller kanskje det er jeg som begynner å bli deprimert? Etter sex så er jeg så lei meg, det har gitt meg et negativt forhold til sex. Jeg føler meg ikke kåt nok når vi har sex, og har sagt til han jeg trenger oppvarming før sex også. Han tar på meg, men jeg føler ingenting. Han har spurt meg hva slags sex jeg liker, hvordan jeg liker å bli tatt på. Jeg vet ikke hva jeg skal si til han, for jeg vet ikke selv hva som er feil med sexen vi har. Aner ikke hva jeg skal gjøre med dette...

SVAR

Besvart 16.03.2017 20:15:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Orgasme

Hva er egentlig en orgasme? Hvordan føles det? Er det forskjellig fra gutter og jenter? Mange lurer på mye rundt orgasme. Gjør du? Kanskje du finner svar her.

 

Les mer
account_circle