Hopp til hovedinnholdet

Onanering og orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har brukt en gulrot (teit jeg vet) til å bruke som en dilldo i det siste. 2 ganger faktisk. Men jeg brukte babyolje for å fa det til å gli lettere, men det gjør liksom fortsatt vondt å ta den ut? Og etterpå så blir jeg hoven i de ytterste kjønnsleppene? Hvorfor blir jeg det? Også er det som om det er 2 klumper eller kjertler som har kommet frem inni dem. Hva er det? Er det fordi det har vært "for hard sex" liksom? For jeg leste at det kan være grunnen..? Og et annet spørsmål; jeg får ikke noe orgasme av å fingre :(( eller bruke ting som dilldo... jeg får det bare av å gni klitoris.. hvorfor? Betyr det at jeg ikke vil få orgasme når jeg har sex? (Er jomfru så vet jo ikke det) Takk for svar..

SVAR

Besvart 17.03.2017 10:03:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle