Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil så gjerne ha sex med noen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vel ehh jeg er jente (13) å jeg tenker på sex helle tiden og vil ha sex med noen...jeg tenker noen ganger at jeg bare vil ha sex med noen som er eldre...og jeg har ofte sex drømmer...men den enne drømmen hadde jeg sex med turn treneren min...og det var en veldi god drøm...er det normalt???jeg er redd at vennene mine dømmer meg på grunn av sex lysten min...jeg onanere veldi ofre...og det er sykt deilig...men hva kan jeg gjøre for å bli veldi våt og kåt men også hva kan jeg butte i skjeden som kjennes ut som en penis...jeg vil så veldig ha sex med noen

SVAR

Besvart 18.03.2017 17:55:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør at du blir kåt?

Hva som gjør oss kåte varierer fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt er like normalt.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
account_circle