Hopp til hovedinnholdet

Hadde sex med en jeg holder på med for første gang og fikk veldig vondt  - er det normalt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde sex med en jeg holder på med for første gang og fikk veldig vondt i begynnelsen, men det ble litt bedre etterhvert. Jeg sov hos han, så vi hadde sex to ganger, men var like vondt da. Har hatt sex før så synes det er litt rart. Dagen etter ble jeg veldig sår og øm i underlivet. Er dette vanlig? Han hadde også ganske stor, så det kan vel være litt av grunnen. Jeg blødde også etterpå, spesielt når jeg tørket meg. Er ganske sikker på at blodet kom nederst i underlivet, altså helt i kanten inni. Hvorfor skjer dette, og hva kan være grunnen? Har smurt med canesten, men er det lurt? Hvor lang tid tar det før det blir bra slik at jeg kan ha sex igjen? Er det dumt å ha sex selv om jeg har blitt sår? Takk for svar!

SVAR

Besvart 20.03.2017 21:34:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle