Hopp til hovedinnholdet

Mange forskjellig sexpartnere siste fire måneder. Alle uten kondom. Tre dager etter flere partnere hatt intens kløe, mye utflod og hvite gule blemmer på indre kjønnslepper. Hvilke kjønnssykdommer kan være relevante? Hva er sjansen for hiv blant heterofile? Hvorfor sjekker HFU bare for klamydia?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! De fire siste månedene har jeg hatt seksuelt samleie med syv forskjellige partnere. Brukte ikke kondom noen av gangene. Hvis jeg har sex med flere på en kveld, hvor jeg har drukket, merker jeg brutale smerter i underlivet og mye utflod dagene etterpå. Etter helgens omstendigheter, hvor jeg hadde samleie med fler forskjellige partnere, har jeg nå 3 dager senere fått en intens kløe, mye utflod (hvitt og tykt), men i tillegg hvit/gule blemmer (ligner på munnskold) på de indre kjønnsleppene. Jeg har søkt på nettet og finner ingen lignende situasjoner blant andre kvinner. Kan dette være herpes eller syfillis? Hvilke kjønnssykdommer kan være relevante? Og hva er sjansen for hiv blant heterofile? Hvorfor sjekker helsestasjon for ungdom kun for kjønnssykdommen klamydia? MVH bekymret jente

SVAR

Besvart 19.03.2017 21:07:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha en kjønnssykdom?

Har du hatt ubeskyttet sex? Klør eller svir det i underlivet? Her finner du oversikt over de ulike kjønnssykdommene (soi) som kan smitte ved sex.

 

Les mer
account_circle