Hopp til hovedinnholdet

Jeg er klar for sex, men har endel bekymringer og spørsmål.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 16år, blir 17. Jeg lurer på hva som kan være årsaken til at jeg føler jeg må tisse når jeg prøver å fingrer, det er som jeg holder igjen noe, er det orgasme? Jeg blir fort seksuelt opphisset, men har aldri hatt lysten til å fingre, og føler det egt blir litt rart å sette seg ned og se på porno. Sex er noe jeg er klar for, men alle sier man må "urforske" kroppen sin før det. Kåt blir jeg veldig fort, men frister lite å fingre. (pga det trykket mot noe?) - Jeg er veldig klar for sex men er noe som plager meg veldig og jeg vet ikke hvor normalt det er. Kjønnsleppene mine føler jeg henger veldig ut, 2cm ca, flagermus som de kaller det. Dette går veldig ut over selvtilitten min, hvis jeg skal ha sex med en som ikke er jomfru for første gang.

SVAR

Besvart 21.03.2017 09:35:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Normale eller unormale kjønnslepper?

Intimbarbering gjør at jenters kjønnsorgan blir mer synlig, og mange jenter er usikre på om kjønnsorganet deres er normalt. Hva hvis den ene kjønnsleppen er større enn den andre, eller hva hvis de indre kjønnsleppene henger utenfor de ytre? Alt sammen er like normalt!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle