Hopp til hovedinnholdet

Jeg er også litt flau fordi jeg ikke kan kline..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei :) jeg er en jente på 14 år. Jeg lurer på en del ting. Jeg har veldig veldig lyst til å ha sex men jeg vet ikke hvordan man gjør det og jeg vet ikke hvor vondt det er! Derfor vet jeg ikke om jeg egentlig har lyst, for de går jo ikke når jeg ikke vet så mye om det. Jeg har så mange spørsmål! Jeg har ikke fått mensen enda, vil det da gjøre veldig vondt? Jeg er og redd for at hullet mitt er for lite, jeg er ikke den høyeste personen. Jeg er også litt flau fordi jeg ikke kan kline, men kan du være så snill og gi meg noen råd om både klining og om å ha sex? På forhånd takk , hilsen nyskjerrig jente.

SVAR

Besvart 02.12.2008 20:01:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle