Hopp til hovedinnholdet

Jeg ser på meg selv som hetero, men når jeg er kåt tenner jeg på gutter også.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 15, nesten 16. Jeg ser på megselv som hetero men når jeg er kåt tenner jeg på gutter også (mye eldre) men hver gang når jeg får orgasme føles det galt (ikke fordi det er noe galt med å like gutter) men det er nesten en angre følelse. Jeg har lyst til å prøve å ha gutte sex med noen litt eldre (med kondom) når jeg blir 16. Dette er noe jeg har tenkt gjennom mye. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med den angre følelsen. Jeg føler aldri noen skikkelig tiltrukning til gutter, bare sexuelt, kunne aldri vært i et kjæresteforhold. Og jeg lurer også på om du kan få kjønnsykdomer av andre sitt sperm, tiss mot tiss, suging? Takk, har veldig lyst til å ha gutte sex med en eldre når jeg blir 16.

SVAR

Besvart 28.03.2017 18:32:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle