Hopp til hovedinnholdet

Ubeskyttet sex etter 4 dager med P-piller.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 14år kommer fra den muslimske delen av Nigeria. Der jeg bor er det ingen muslimer så det er ikke noe vi praktiserer. Mamma aksepterer at jeg har Norsk kjæreste (15år). Enda mer overrasket var jeg at hun sa at i Norge har kjærester sex før de blir gift. Det liker jeg ikke, men aksepterer og respekterer om du har det. Men bli ikke gravid og ikke si noe slektninger hjemlandet. Grunnet tabu. Så jeg tok mammas oppfordring gikk til helsestasjonen for ungdom fikk Marvelon p-piller. På Lørdag var jeg og kjæresten på fest. Uten at det var planlagt spurte jeg han om han ville overnatte. Det sa foreldrene hans ja til. Den natten hadde vi sex for første gang. Siden det ikke var planlagt hadde vi ikke kondom. Jeg startet på Marvelon mitt i perioden hadde kun tatt Marvelon i 4 dager. Men jeg svelget 5 ekstra piller etter sex. På om morgen tok jeg 2 ekstra piller. Kan jeg likevel ha blitt gravid? Han sprutet i meg. Det var første gang for oss tror likevel jeg fikk orgasme 2 gager er det mulig?

SVAR

Besvart 27.03.2017 16:48:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
account_circle